Sadonkorjuujuhlasta sekä syksyn ja talven ohjelmasta

Ihana Sadonkorjuujuhla oli ja meni ja jätti jälkeensä ihania muistoja ja hyvän mielen. Vaikka kesäisiä ilmoja ei paljoa viime kesänä nähty, Sadiksen kohdalle osui upeat kelit. Pääjärjestäjän näkökulmasta tapahtumassa oli erityisen ihanaa se, miten kaikki osallistuivat. Gilbertin keittiötiimi loihti ihanat ruuat, mutta myös kaikenlaiset pikkuaskareet hoituivat näpsäkkäästi. Loppusiivouskin oli hetkessä ohi, kun ahkeria tekijöitä oli monta. Itse en hädin tuskin ehtinyt siihen osuuteen edes osallistua, kun muut hoitivat homman niin nopeasti!
Yhtenä kohokohtana oli lauantai-illan paronillinen hovi ulkona meren äänet taustalla, ilta-auringon leppoisassa valaistuksessa. Minä ja Johan saimme kunnian astua aatelissäätyyn, kun paronipari välitti meille kuninkaallisten jo useita kuukausia aikaisemmin myöntämät AOA:t. Se oli juhlava hetki, joka oli ihana viettää ystävien ympäröimänä.
Mutta nyt on sadonkorjuu ohi ja talvi kolkuttelee ovelle. Kaarnemaan syksyn toiminta on käynnistynyt pikkuhiljaa. Ilokseni voin todeta, että meillä on nyt kaksi säännöllistä harrastusmuotoa. Maanantaisin pääsemme harjoittelemaan jousiammuntaa Henriikkuksen johdolla Rajakylässä. Keskiviikkoisin puolestaan kokoontuu musiikkipiiri Syynimaalla Valpurin johdolla. Näitä kumpaakin on tarkoitus jatkaa säännöllisesti hamaan tulevaisuuteen.
Joulun alla meillä on toivottavasti jälleen yhden päivän nyyttikestitapahtuma. Nämä minitapahtumat ovat yleensä olleet erittäin vapaamuotoisia ja rentoja. Tänä vuonna saattaa olla luvassa vähän ohjelmaakin. Ainakin olisi tarkoitus esitellä mitä musiikkipiiriläiset ovat saaneet aikaan.
On todella mukavaa, että meillä on taas tauon jälkeen säännöllistä toimintaa. Sen kunniaksi väsäsin toimintaa esittelevän sivun tänne kotisivuillekin. Mietin muutenkin sivuston sisällön kehittämistä eteenpäin. Saa nähdä miten käy ja millä aikataululla.