Your Highness (2010)

Tulipa sitten taas vaihteeksi katsottua elokuvakin. Your Highness oli parempi viihteenpätkä kuin, mitä ensin oletin. Se ei kuitenkaan ole varsinaisesti kunnon keskiaika-aiheinen elokuva ja mukana onkin reilusti fantasiaa. Tarina lyhykäisyydessään on seuraavanlainen: valtakunnassa on kaksi prinssiä, joista vanhempi on sankaruuden esikuva ja nuorempi seksihurjastelija vätys. Isoveli löytää elämänsä rakkauden, mutta ilkeä velho ryöstää morsiamen kesken hääjuhlien. Kaksikko lähtee pelastamaan neitoa pulasta. Siitäpä sitten seuraa kaikenlaista seikkalua.

Itse juoni ei ole kaikkein originaalimpia, mutta ihan toimiva tämänkaltaiseen komediaan, jossa viljellään kaksimielisyyksiä ja enemmän tai vähemmän seksivivahteisia vitsejä unohtamatta joillekin saman genren elokuvillekin irvailua. Näyttelijätkin olivat ihan hyviä, joitakin paikoittaisia karheuksia lukuunottamatta. Puvustus oli yllättävänkin keskiaikainen. Itse odotin näkeväni enemmänkin tyyliin melkoista fantasiaa tai muovipanssareita, mutta asujen osalta täytyy antaa iso kiitos.

DVD:n kannessa on merkintä K-15, mikä aluksi hieman yllätti, mutta elokuvan nähtyä on varmaan ihan kohdillaan. Elokuva ei tosiaankaan ole ihan pikkuisten katseltavaa